چرا پولم برکت نداره؟چطور زندگیم و پولم را پر برکت کنم؟

چرا پولم برکت نداره؟چطور زندگیم و پولم را پر برکت کنم؟

همه انسان‌ها خواهان برکت بیشتر در زندگی هستند، رفتارهایی وجود دارند که باعث عدم برکت در زندگی می‌شوند. با شناسایی این رفتارها و عوامل شما متوجه خواهید شد که چرا پول شما برکت ندارد و برکت در زندگی شما از بین رفته است. در ادامه همراه ما باشید تا با راز برکت در زندگی آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: چرا پولدار نمی شوم؟

آنچه در این مطلب خواهید آموخت...

چگونه پولم را پر برکت کنم؟

معنای برکت:

برکت به معنای پایداری خیر الهی در هر چیزی و رشد و افزایش آن است. برکت خواسته‌ای است که هر انسانی از خدا طلب می‌کند، بارها یکی از دعاهایی  که در حق شما شده و یا شما در حق دیگران کرده‌اید؛ این بوده است: خدا به زندگی و مالم برکت دهد! اما این‌که چگونه می‌توان به زندگی و پول برکت داد، مساله‌ای است که هر انسانی دوست دارد تا علل و عوامل آن را بشناسد.

رفتن برکت در زندگی از کجا نشات می‌گیرد؟

همه انسان‌ها با هر عقیده خواهان برکت در زندگی خود هستند، به همین علت اکثر اوقات جملاتی همچون: خدا به زندگی شما برکت دهد، خدا به اموالم برکت دهد را از زبان مردم شنیده‌ایم! در برکت، جنبه الهی و معنوی بسیار تاثیرگذار است و به فراوانی و ماندگاری نعمت‌های الهی کمک خواهد کرد. عوامل بسیاری وجود دارند که در ایجاد برکت و افزایش آن موثر هستند و در مقابل برخی از رفتارها باعث رفتن خیر و برکت از زندگی ما خواهند شد. در ادامه برخی از این رفتارها را با یک‌دیگر مورد بررسی قرار خواهیم داد.

راه افزایش برکت در زندگی و پول

رفتارها و اعمالی که برکت را از زندگی ما دور می‌کنند:

* قطع روابط خانوادگی و نداشتن صله رحم

* علنی کردن جنایت و گناه

* تظاهر در داشتن علم و تقوا

* دزدی و معامله با فرد گناه‌کار

* اظهار فقر و نیاز کردن

* کفران نعمت و اسراف کردن

* حرام خوری و کم‌فروشی

* داوری یا قضاوت ناعادلانه

* خیانت

* حسادت

* برانگیختن خشم خدا

*عمل منافی عفت

* قسم دروغین

* ترک کارهای نیک

* سستی و تنبلی

* فحاشی

 

موارد فوق برخی از عواملی هستند که برکت را از پول و زندگی ما دور خواهند کرد. برای شناسایی و اصلاح این عوامل هر شخص باید درون خود را واکاوی کند تا علت و ریشه این موضوع را شناسایی کند. با بررسی برخی از آیات متوجه آن شدیم که چندین عامل برای ایجاد و افزایش رزق و روزی وجود دارد که چند نمونه از آن را با هم مرور خواهیم کرد:

بیشتر بخوانید: چگونه پولدار شوم؟

دوره پولـسازی محمّد بصــــیری

این هشت جلسه به‌منظور فراهم کردن پایه‌ای قوی برای شما ضبط شده است. هدف اصلی ما این است که به شما یادآوری کنیم محمّد بصیری در هر شرایطی با آموزش‌های رایگان در کنار شماست.

همین حالا شروع کنید و گام‌های نخستین را به سوی موفقیت بردارید!

عوامل افزایش برکت در پول و زندگی:

1) استغفار؛ عامل ریزش رزق:

حضرت امیرالمومنین می‌فرماید: خداوند استغفار را سبب؛ پیوسته داشتن رزق و موجب رحمت بر آفریدگار قرار داده است. یکی از عوامل تنگ‌شدن رزق گرایش‌های منفی انسان و افتادن در دام گناه است. ما در پیروی از تمدن غرب، بدون فرار از گناه  و با غفلت از استغفار؛ به دنبال رفاه و زرق و برق دنیا رفته‌ایم  و در نتیجه رزقمان تنگ خواهد شد و به خوبی مشخص است که ریشه تنگی رزق ما، برگشت از خدا و رجوع به دنیا است. بنابراین زیاد استغفار کنید، زیرا استغفار روزی را به سوی شما می‌کشاند.

2) صدقه؛ عامل نزدیکی رزق:

حضرت علی (ع) در نهج‌البلاغه می‌فرمایند: رزق خود را با صدقه فرود آورید. این جمله به این معنی است که می‌توانید کاری کنید که رزق برایتان سخت و دیر دسترس نباشد بلکه به راحتی در دسترس شما قرار گیرد و این امر از طریق صدقه دادن ممکن می‌شود. انسان‌ها اغلب فکر می‌کنند با بخل و نگه‌داشتن مالی که در اختیار دارند می‌توانند مال و رزق خود را افزایش دهند، اما امام موضوع دیگری را پیشنهاد می‌کند و می‌فرمایند: از طریق صدقه دادن شرایطی در نظام عالم فراهم می‌شود که رزقت را آسان به دست می‌آوری! با صدقه دادن عوامل معنوی موجب می‌شوند که رزق آسان‌تر به دست آید همچنان که با گناه عموما رزق از دسترس انسان‌ها دور می‌شود.

3) طلب رزق بیشتر از خدا:

امیرالمومنین علیه‌السلام گستردگی در رزق را از خداوند متعال درخواست کرده است و می‌فرمایند: خداوندا، سفره باران و برکت و رزق و رحمت را بر ما بگستران و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب‌کننده و رویاننده گیاهان، که سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته و زنده کنی آنچه را مرده، باران با منفعتی که تشنگی زمین را برطرف کند و محصولی که از آن به دست می‌آید فراوان باشد. بارانی که زمین‌های هموار را بدان سیراب کنی و وادی‌ها و رودخانه را جاری سازی و درختان را پربرگ و قیمت‌ها را ارزان نمایی که تو بر هر چیز توانایی.

راه افزایش برکت زندگی و سرمایه

4) انفاق:

عامل دیگر و تاثیرگذار در افزایش رزق و روزی که در نهج‌البلاغه آمده است انفاق است. امیرالمومنین علیه السلام می‌فرمایند: فرودآمدن روزی را با صدقه بخواهید. با محاسبات دنیایی، انفاق یعنی بخشیدن بخشی از دارایی خود به دیگران که این امر باعث کم‌شدن ثروت  و دارایی می‌شود. اما در فرهنگ دین که هستی را محدود به محاسبات نمی‌داند، انفاق سبب افزایش ثروت و دارایی انسان معرفی شده است.

5) از عبارت‌های تاکیدی مثبت و سازنده استفاده نمایید:

گفتن عبارت‌های تاکیدی بسیار عالی هستند، زمانی که باورهای سمی و بازدارنده را از ذهن و ضمیر ناخودآگاه‌مان حذف کنیم، می‌توان باورهای سازنده درست در ضمیر خودآگاه ثبت و نهادینه کنیم . توجه داشته باشید که گفتن عبارت‎‌های تاکیدی مثبت در جلوی آینه تاثیر بیشتر و عمیق‌تری خواهد داشت و رابطۀ مستقیمی با افزایش عزت‌نفس دارد.

6) با پول زندگی کنید تا برکتش را درک کنید:

یکی از روش‌های ساده و البته قدرتمند این است که پشت زمینه گوشی و یا رایانه شخصی‌تان عکس پول را قرار دهید. بهتر است عکسی که قرار است استفاده کنید را خودتان گرفته باشید تا با هر بار دیدنش، خاطرۀ پول در ذهن شما تداعی شود.

7) همیشه مقداری پول نقد داشته باشید:

یک اسکناس انتخاب کنید و روی آن عبارت دوست دارم را یادداشت کنید و همیشه آن را در کیف پول‌تان نگه دارید. دانسته‌ها تا زمانی که به رفتار تبدیل نشوند هیچ تاثیری در زندگی ما نخواهند داشت، بنابراین از همین امروز شروع کنید و نکات بیان شده را انجام دهید.

برای بهبود باورهای مالی و قدم در راه افزایش برکت پول، به شما شرکت در دوره‌های پولسازی را پیشنهاد می‌دهیم. شما می‌توانید با شرکت در دور‌ه پولسازی دکتر محمد بصیری که به صورت کاملا رایگان در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت، عوامل از بین برنده برکت در زندگی خود را شناسایی کنید و با توجه به نکات کاربردی که در جلسات پولسازی بیان می‌شود رزق و روزی را به زندگی خود دعوت کنید.

چرا پولم برکت ندارد

کلام آخر

پول بخشی مهمی در زندگی همه ما انسا‌ن‌ها است. برای آنکه بتوانیم پول را به زندگی‌مان دعوت و حفظ نماییم باید باور و نوع نگاه‌مان در مورد پول را اصلاح کنیم. در دوره‌های پولسازی باورهای مخرب مالی شما شناسایی می‌شوند و این امر به افزایش رزق و روزی شما کمک خواهد کرد. از اینکه تا انتهای این وبلاگ همراه ما بودید متشکریم.

‫0/5 ‫(0 نظر)